18 Mayıs 2016 Çarşamba

99 Yeni Blogger Arkadaşlarımıza Destek Olalım 1


Herkesi eski günlerine doğru gitmeye davet ediyorum. Blog yazmaya ilk başladığınız dönemlere..
Hani ne yapacağınızı  bilemiyordunuz çok heyecanlıydınız. Bir taraftan araştırıyordunuz ne yapmalıyım, nasıl takipçi edinmeliyim, hangi alanda yazmalıyım.. Blog tasarımımda neye dikkat etmeliyim. İşin teknik detayları nelerdir.?

 Bir iki hafta heyecanla yazılar yazdınız. Her gün heyecanla kontrol paneline girdiniz, yorum var mı? Takipçi sayım artmış mı? sorularına cevap aradınız. Aman kendim yazıp kendim okuyorum hiç uğraşmayayım dediniz mi bazen. Sonra belki yardımsever bir blogger yol göstermiştir belki size de.. Zamanında bunları yaşadım ben de .. Hala yaşadığım sorunlar var tabii. Çok iyiyim bu alanda, artık oldum diyemem. Ama yeni blogger arkadaşlara destek olmak, hatta blogcanların geneline destek olmak için Blog Yorum Kardeşliği gurubunu kurdum. Çok güzel ilerliyor grubumuz. Yeni haberi olanları da bekleriz efendim:)

Yeni blogcanlarla tanıştıracağım sizleri.. Onlar da bizim eski halimiz gibiler.. Gidip bloglarını ziyaret edelim, mutlu edelim onları empati kuralım olur mu? Ve aşağıya yorum kısmına onlar için blog ipuçları verelim:)
Sevgili taze blogcanlar sizler de köşenize çekilmeyin. Sizleri ziyaret eden dostlarıma gidin takibe takip yapın.. Sakın size yapılan yorumları karşılıksız bırakmayın:) Özgün olun, samimi olun.. Bilmediklerinizi de sormaktan çekinmeyin. Yardımseverdir blogcanlar:)

Öncelikle sevgili arkadaşımın bloğu Birsevgihikayesinden ile başlayayım. Çok cici taze bir bloğu var. Kalemi çok kuvvetli yazılarını sıkılmadan okuyacağınıza eminim. Çok tatlıdır.. Lütfen ziyaret edelim:)

İkinci olarak Çıplak Yazar:) Arkadaşımız son yazısında rica etmiş, bir de hepimizin yaptığı birşeyi sevmiyormuş bakın bakalım o neymiş:)

Sevgili Fatime Öcal çok güzel şiirler yazıyor taptaze bloğunda. İkinci takipçisi ben oldum. Sizler de izleyin lütfen..

Mavi Papatyadan Tarifler çok güzel yemekler yapıyor. Görseller ççok güzel ve elinden geldiğince yorumlaşıyor:)

Son olarak arkadaşımız camdan düşler:) Çok güzel cici bir bloğu var onunda..

Lütfen bu arkadaşlarımızı Ziyaret edelim varsa eksikliklerini söyleyelim yardımcı olalım ve tabii takibe alalım:) Onlar da sizleri hoş karşılayıp iadei ziyaret yapacaklardır:) Sevgiler herkese ..

Yeni bloggerların tanıtımlarını her hafta düzenli olarak yapacağım:)

99 yorum:

  1. Ne güzel düşünmüşsün Sevdican hatun. Ben de yeniyimmmm ❤

    YanıtlaSil
  2. Yazınızda bana da yer verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Uyandığım gibi blogumu kontrol ediyorum, yorumunuzu görüp hemen blogunuza geldim. Çok mutlu oldum, bahsettiğiniz diğer blogları takibe alacağım. Yeni bloggerlara yardımcı olmanız çok güzel, yazınızın başında bahsettikleriniz her blogger'ın başından geçiyor. O heyecanlar, acaba yazdıklarımı sadece kendim mi okuyorumlar... Açıkcası yazınızı okurken duygulandım ben. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek canım. Birbirimize destek olmalıyız. Sizlerde gelen arkadaşlara ıadei ziyarete gidin olur mu. Yolunuz açık olsun

      Sil
  3. Ben ilk başladığımda sevgili biraltibirsifir bana destek olmuştu. Çok nadir insanlardan kendisi. Zirâ bu platformda bildiği halde bilmiyorum diyen insanlar da var. Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından rahatsızlık duymazmış. Çok teşekkürler bu güzel yazı için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın kendi ışığına güvenen başkasının parlamasindan rahatsız olmaz

      Sil
  4. Her birini ziyaret edicem teşekkürler sevdicann :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım ziyaret edin tabii sevinirim

      Sil
  5. Bazi arkadaslari takipteyim canim digerlerini de edeyim . Ben de elimden geldigi kadar yeni baslayan arkadaslara yorum takip link paylasimi ve gruplara eklemek gibi yardimlarda bulunuyorum. Bazen de blog açacagim sponsorlarin bana hediye verir mi gibi saçma istekler de gelmiyor degil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk başta maddi beklenti oluyor heralde. Dur önce bir yaz içerik oluştur dimi ama..

      Sil
  6. Hay allah razı olsun nasıl mutlu oldum anlatamam biri de destek çıktı ya bize :) artık sırtımız yere gelmez.
    Blogunu da yeniden açtığına sevindim. :)

    YanıtlaSil
  7. Hepsine hayırlı olsun diyorum, umarım uzun soluklu olurlar...

    YanıtlaSil
  8. Çok tesekkur ederim blogumu gorunce çok sevindim yeni olarak bazen ne yapmalıyım diye gerçekten dusunuyorum tavsiye ettiğiniz bloglara hemen bakacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiyelwrimizi dikkate alırsanız faydalı olur. Sizi takip edip yorum bırakanlara iade i ziyaret yapın lütfen

      Sil
  9. Merhabalar Sevdican.Benim bloğum da en yenilerden.Dün ilk kez bi blogger kardeşimden tasarım desteği geldi.Ayrıca şükran yazısı yazıcam kendisine.O benim öğretmenim artık ;) Bizim kuşağın bilgisayarla tanışması yetişkinlik dönemine denk geldi malum.Keşke tüm tasarım, yazı teknikleri...herşeyi bir arada bulabileceğimiz özenle ve güncel tek blog olsa çok isterdim.Blog yazarlığında en çok yeni arkadaşlıkları ve yardımlaşmayı sevdim.Yazınızda her sözcüğün ardındaki dost yaklaşımınıza çok teşekkürler.Sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog hocam da teknik bilgileri bulabilirsiniz. Blogları takip edip onlara gidip gelirseniz de daha çok bilgi edinirsiniz. Ben teşekkür ederim güzel yorumun için

      Sil
  10. Ben bu gruba bir dahil olayım inşallah ya. Biraz da blog okuyayım. Yeni bloglar keşfetmek güzel. Eyvallah. :)

    YanıtlaSil
  11. Genelde keşfettiğim blogu mutlaka takibe alıp yorum bırakırım ama ben de aynı şekilde karşılık görememekten şikayetçiyim maalesef :( bu blogları da takibe alacağım tabi yorum da yazarım ama aynı şekilde biz de onlardan destek bekliyoruz bloglarımıza

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dur ablası öğrenecekler. Bunu yapanlar kendini uyanık sanıyor ama bir zaman sonra anlıyor işin öyle olmadığını..

      Sil
  12. Ne kadar güzel düşünmüşsünüz. Ben yaklaşık 8 ayönce açtım blogu.. O kadar acemiyimki hiç bir şey bilmiyorum. öğrenmeye çalışıyorum,sormaya çekiniyorum, sorduklarımdan geri dönüş alamıyorum.. Böyle motive edici ve destekleyici yazılar beni gerçekten fazlasıyla umutlandırıyor. Elimden geldiğince yeni açanlara yardımcı olmaya çalışıyorum bende.. Araştırıyorum ben de öğrenmiş oluyorum. Zaten blog açma amacım paylaşmak, anlatmak, tavsiye vermek... çok teşekkürler tekrar yazı için, amaç için, düşünce için...sevgiler esyspage

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar. Sormaktan çekinmeyin en çok cevap vermezler ne olacak. Cevap verecek çok değerli yardımsever Blogger arkadaşlar da var. Ben teşekkür ederim fikirlerinize destek olduğunuz için.

      Sil
    2. Merhabalar. Sormaktan çekinmeyin en çok cevap vermezler ne olacak. Cevap verecek çok değerli yardımsever Blogger arkadaşlar da var. Ben teşekkür ederim fikirlerinize destek olduğunuz için.

      Sil
  13. Güzel bloglar,benim gibi çıraklık dönemindeler ama çıplak yazar adsense reklamlarını nasıl almış.Helal olsun : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Google de tanıdıgım var bi telefon açın lan benim adsense hesabımı tamamdır :)

      Sil
    2. Ben hiç düşünmedim reklam almayı. Bu konuda da bilgim yok fazla. Blogunda yazsana bir ara. Madem tanıdık da var.

      Sil
  14. düşünceli tatlı şey seni :) benim de ilk takipçilerimdensin.. gerçi zaten daha 50 yi yeni buldum :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle mi ben ilk takipçiler arasında olmaya bayılırım zaten.Daha nice 50 ler 150 ler olsun

      Sil
  15. Güzel yürekli Sevdican, takip edelim tabiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım takip edin tabii mutlu olurum

      Sil
  16. çok güzel düşünmüşsünüz yazınızı çok beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Takibe takip iyidir. Karşılıklı mutluluk

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim. Takibe takip iyidir. Karşılıklı mutluluk

      Sil
  17. Çok güzel bir düşünce. Hemen hepsini takibe alacağım.

    YanıtlaSil
  18. Mutlaka her birini ziyaret edeceğim :) teşekkürler bu buluşturma için...

    YanıtlaSil
  19. Yazınızda bana yer vermeniz gerçekten yazdıklarımın boşa gitmediğini ve önemsendiğini gösterdi bana. Çok teşekür ederim. Başta yazılarım önemsenmiyor sanıyordum sonra gruba katılınca sadece keşfedilmediğimi farkettim. Artık sadece blog yazmıyorum,yeni bloggerlar keşfetmeye başlıyorum. Herşey için çook teşekür ederim sevdican...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim sayemde biraz olsun trafiğiniz arttıysa size şevk motivasyon olduysa ne mutlu bana:)

      Sil
  20. merhaba, blog yazmak gerçekten çok büyük bir mutluluk benim için. bilgisayardan zerre anlamam hele tasarım deseniz hiç bilmiyorum. o etiketlerin altına şunu yapıştır şöle olsun böyle olsun diye çok fazla yazılar hep okudum. ama ben anlamıyorumki, bu yüzden ne yapıyorum en minicik mesela devamını oku basit şekli meğer bizlerin blogger panelinde kendi butonu varmış manuel ekliyebiliyoruz, ama sağolsun kimse anlatmamış:) bu tarz minik ama kullanışlı öyle programyazar gibi upuzun olmayan şeyleri birbirimizle paylaşsak? herkes hep bana modunda ben buna çok üzülüyorum. takip eden kişilere mutlaka geri dönüyorum elimden geldiğince herkese yorum yapmaya çalışıyorum ama bizlerin arasında keşke ciddi bir dayanışma olsa.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bilenler bilmeyenlere anlatıyor genelde. Daha çok blogger takip ettikçe daha çok şey öğrenebiliyor insan. Bunların arasında hep bana hep bana diyenler de var elbet ama ne yapalım:(

      Sil
  21. Çok güzel bir destek olmuş ,tebrik ederim uzun zamandır bu alemdeyim ama daha benimde takipçim fazla değil herkesi takibe almaya çalışıyorum elimden geldiğince yorum konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim çok büyük bir aile olduk herkese yetişemiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum konusunda gruptan bahsediyorsan eğer sadece kendi yayınından önceki iki yayına yorum yapman yeterli:)

      Sil
  22. O heyecan hala bizde var.Paylaşımlarımız kaç kişiye ulaştı .Kaç kişi yorum yaptı. Destek her zaman karşılıklı olmalı. Takip edittirip takip etmeyi bırakmamalı. Her zaman desteğe hazırız..... Teşekkürler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın öyleleri de var ama ne yapalım. Onlar kazandığını düşünsün biz öyle yapmayalım:)

      Sil
  23. Sevdican'ım bir kısmını takip ediyordum, takip etmediklerimi de hemen ziyaret edeceğim canım. Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa benden önce keşfettin demek çok teşekkürler:)

      Sil
  24. Düşünce şeklinize bayıldım. Özellikle benim gibi yaş itibari ile bilgisayarla geç tanışan kuşaklara yardımcı olması bakımından çok yararlı olacağını düşünüyorum. Çocuklarımıza yardımcı olmak gelişimlerine destek vermek amacı ile açtığım bu blog da sizlerden destek almak çok hoşuma gider. Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim yorumunuz için tabii ki destek veririm:)

      Sil
  25. Cok guzel dusunmussun Sevdicann, bastaki zorlugu ve heyecani cok iyi bilirim :) Mutlaka ziyaret edip incelicem :) Tesekkurler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ziyaret etmen mutlu eder:)

      Sil
  26. çok güzel düşünmüşsünüz. bende yeniyim :( okurken kendimi buldum yazınızda :)

    YanıtlaSil
  27. Yeni yeni bloglar. Hepside çok güzel :)

    YanıtlaSil
  28. bende hemen yeni arkadaşlarıma bir ziyaret gerçekleştireyim o zaman :)

    YanıtlaSil
  29. Sevdican çok güzel bir paylaşım olmuş çok ince düşüncelisin ^.^ bende tanımadığım için takibe aldım ve bloglarını inceledim çok sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim gerçekten. Bazı arkadaşlar bakalım diyor. Gittim bloglara baktım gitmemişler üzüldüm. Yalan söyleme bari.

      Sil
  30. ben blogda eskiyim ama çevre bakımından yeniyim :) film yüklüyorum. bloguma beklerim tavsiye edeceğiniz film varsa yükleyebilirim. sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni yeni deepin blogunda görmüştüm. Hoşgeldin aramıza

      Sil
  31. Ben de yeniler arasındaydıyim. İhtiyacımız olanı bulmak,
    yeni bloglar keşfetmek güzel. Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni blogları takibe alın ki onlar da size gelsin ortalık şenlensin

      Sil
  32. SEvdican çok ince , çok kucaklayıcı bir fikir :) kısa sürede herkes de paylaşım yapma isteğinin artacağına inanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim teşekkür ediyorum. Takip edenleri ıadei ziyarete gitmeyi unutma olur mu. Öptüm

      Sil
  33. çok güzel düşünmüşsünüz yenisi eskisi herkes yardıma ihtiyacı oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle bu yüzden herkes empati kurmalı

      Sil
  34. Blogunuzun çok şirin bir görünümü var, çok beğendim =) benim blogumda çok yeni gibidir. =D Açtığımdan beri karalarım bir şeyler... Kendim yazarım, kendim okurum. Ama diğer bloglarla iletişim kurmak gayet hoş bir fikirmiş, özellikle böyle blogların görünümü baya bir ilgi çekici. Bloga giresi geliyor insanın yani. =D Düşünceniz çok iyi, yeni bloglar için çok faydası olacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsminize tıklayınca Google+ profiline değil de blogunuza yönlendiriyor, nasıl yaptınız acaba? Öğrenmek isterim :)

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim blogumu beğenmene sevindim. Biz böyle birbirimize gider geliriz. Seni de bekleriz.

      Sil
    3. @Esra KURTULDU farklı yanıtla bölümünden ad/url seçeneğini seçebilirsin. :)

      @sevdicann katılmayı düşünüyorum bir ara takipteyim. ^^

      Sil
  35. Süperr, ben de bu gönderi altına yorum yapan arkadaşları takibe aldım. Takipleşelim arkadaşlar.

    http://esrakurtuldu.blogspot.com.tr/?m=1

    YanıtlaSil
  36. yeni başlayıp en iyi blogları bile sollayan bloggerlar takip ediyorum, tabiki desteğimi esirgemem, yazıda adı geçen blogger arkadaşlarımızı takibe alıyorum, sevgiler =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki öyle. Çok çaba harcayıp güzel yerlere gelmek mümkün

      Sil
  37. Ben de yeniyim ve hala sorunlar yaşıyorum , google+ da hangi etiketler hangi gruplar var , hangiisnde ne payalaşabilirm sıkıntısı hala vr malesef :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski de olsan bilmediğin şeyler oluyor. Arkadaşları takip ettikçe yeni şeyler öğreniyorum

      Sil
  38. Selamlar,
    Bende çok taze bir bloggerım.. Elimden geldiğince araştırıyorum ve sizin yazınızda belirttiğiniz gibi birçok blogerın yazılarından çok şey öğrendim.. Umarım becerebiliyorumdur. :) Bloguma destek verirseniz sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelecek yayınlarda paylaşırım senin bloğunu da. Teşekkür ederim

      Sil
  39. Çok güzel bir yazı olmuş. Yeni arkadaşlara yardımcı olmak için. Bende ehh yeni sayılırım :) Bende bloguma beklerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  40. Destek görmek harika birşey. Ellerinize sağlık. Eminim çok mutlu olmuşlardır (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldular. Takipçi sayıları arttı birazcık. Ben de çok mutlu oldum

      Sil
  41. Gerçekten keyifle takip edilesi bloglar.Fırsat buldukça takip etmeye çalışacağım. Teşekkür ediyorum ben de kendi adıma. Sevgiler...:))

    YanıtlaSil
  42. Kadın dayanışması bu olsa gerek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece kadın değil aslında;) Erkek Blogger lar da var tanittigim sevgiler

      Sil
  43. Çok güzel düşünmüşsünüz, çok faydalı ve iyi bir düşünce yüreğinize sağlık. :)

    YanıtlaSil
  44. Çok güzel bir yazı takip ettim blogları benim bloğumda yeni takip ederseniz sevinirim ogrenecegim çok şey var
    https://bilgilihazine.blogspot.com.tr ama uğraşıyor hiç takipçi yok takip ederseniz çok mutlu olcam

    YanıtlaSil
  45. acaba benim blogumda gelişicek mi böyle çok merak ediyorum:) yazınınzın üzerinden biraz zaman geçmiş ama olsun ben yine yazıyım dedim:) çok güzel bir düşünce olmuş gerçekten. ben de bloguma beklerim o zman:) http://ince-eleme.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  46. benim bloğumda bu aşamalara gelebilir mi acaba :)

    YanıtlaSil
  47. yaa bende minnoş bi blogger olmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  48. Güzel bir çaba, kutlarım sizi. gerçekten ilk zamanlarımı düşündüm bir süreliğine ve o takip edenler sayısının bir artması ne kadar da sevindirirdi beni. :)

    YanıtlaSil

Ana Sayfa
Blog Tema Tasarım : Sosyal Medya Kafe
SEVDİCANN COPYRİGHT © 2014 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.BLOGUMDA YAYINLANAN YAZILARIN VE RESİMLERİN İZİNSİZ KULLANILMASI 5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ YASASINA AYKIRIDIR.