17 Mart 2016 Perşembe

41 Oyuncu Anne Kim


Şermin Çarkacı nam-ı diyar oyuncu anne. Şu sıralar annelerin fenomeni durumda. Çok doğal, samimi, bizden biri olması onu fenomen yaptı sanırım. 1982' de Berlin' de doğmuş. Sonra Anadolunun küçük bir kasabasına taşınmış. Yazmayı çok sevdiğinden Türk dili ve Edebiyatı Bölümünü okumuş, yüksek lisansını yapmış. Şimdi bir reklam şirketinde çalışıyor. 

3 tane çocuğuyla her gün düzenli olarak ince motor hareketlerini, kaba motor becerilerini, duygu ve hayal dünyalarını destekleyecek, yaratıcılıklarını besleyecek oyunlar oynuyor, bu oyunları fotoğraflayıp sosyal medyada oyuncu anne facebook sayfasinda, binlerce anneyle paylaşıyor.  Halkın içinde halktan biri:) Bu nedenle çok seviliyor çok tutuluyor. Hiç boş durmuyor, öyle enerjik ki yazılarını okuyunca size de bulaşıyor bu durum:)

'Oyuncu Anne' , ' Çok Hayal Kuran Çocuk' , ' Başlarım Şimdi Anneliğe' kitaplarının yazarı. En son kitabı da çoğu arkadaşımın okuyup beğendiği, tavsiye ettiği ' Sihirli Değnek' . Okumayı çok istiyorum ben de. Sizi motive edecek , destek olacak kitaplar..




Günümüzde kendini yorgun, mutsuz hisseden, çöküntü bir ruh hali yaşayan insan sayısı çok fazla. Bizi motive edecek, dolduracak, rahatlatacak pozitif kişilere ihtiyacımız var. Oyuncu anne de onlardan biri. Yeni öğrenenler varsa hemen sayfasını beğensin ve kitaplarını alsın derim:) 

Oğlumla etkinliklerime ilham kaynağı olan oyuncu annenin bir de Her Güne Bir Oyun Takvimi var. Geç kalmış sayılmazsınız mutlaka almanızı öneririm. Türkiye' den gelen bir arkadaşıma sipariş verdim ben de. Çok beğendim. Çocuğuyla kaliteli zaman geçirmek isteyenler oyuncu anneyi takip etmeli:))

41 yorum:

  1. bende facebook da rastladım, çok doğal , çok şeker bir anne.Edebiyat mezunu demek, belli.Böyle genç kadınlara bayılıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook sayfası var zaten . Edebiyat mezunu evet. Çok enerjik ama ya pozitif bir kişilik..

      Sil
    2. Facebook sayfası var zaten . Edebiyat mezunu evet. Çok enerjik ama ya pozitif bir kişilik.

      Sil
  2. Çok beğendim işte bir umut daha hayata dair.26 yıl anaokulu öğretmenliğimi hep hoplaya zıplaya dramalarla gün içinde eğitim yapmaaya çalıştım,özbakım becerilerini çocuklara kazandırırken hep oyun oynadım,inanın ben çok eğlendim,genç kaldım.Hiç sılkılmadım,sizler gibi çok cici velilerim oldu,Allahım beni üç yavruylada ödüllendirdi.Oyunun çocuk hayatında çok ciddi bir uğraşı olduğunu,söylerim.Bütün annelere tavsiye ederim.Şermin ÇARKACI bunu çok güzel kitaplarla taçlandırmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öğretmenler hep sizin gibi aşkla şevkle yapsa bu işi. Çok önemli gerçeketen Sizler gibi değerli öğretmenlerin varlığı artsın:)

      Sil
  3. Çocuğum olmamasına rağmen benim de merakla takip ettiğim biri. Çok yaratıcı. Yaptığı bazı şeylere oldukça şaşırıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaptıklarını çoğu anne yapıyordur da:) Ben asıl enerjisine ve pozitifliğine hayranım..

      Sil
  4. gerçekten motive edici öyle bir tarafı var ki.. tam bugun hastayım diyorum pat ınstagramdan hastaysanda yapılacak çok iş var hadi kalk yerinden şu etkinliği yap yazıyor, tam da bugun çok mu yorgunum ne derken bi paylaşım yorgunsamda çadırdan ev de mi yapmıcam yazıyor tam bulaşık çamaşır derken ver çocuklara magneti yazıyor yani nasıl denk geliyor bi türlü anlayamadım :) hem bize hem çocuklara faydası çok Şermin Hanım'ın.. henüz sihirli değneği okumadım ama yazma sürecindeki paylaşımları ile emeğine şahit oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herşeyi de açık açık yazıyor değil mi çok doğal. Gereksiz yere kasılmıyr:)Böyle motive edici kişilere ihtiyacımız var..

      Sil
  5. Henuz anne olmama rağmen ben de takipteyim oyuncu anneyi...hele kiz kardeşim o tam bir hayranı..kitaplarini ilk firsatta alip okumayi istiyorum. Tanımayanlar mutlaka bakmalı. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tanımayanlar tanısın. Takip etsinler. Hayat enerjisi çok yüksek bir hatun:)

      Sil
  6. Çocuklarımız için yapılan hizmetler takdire şayandır. Böyle arkadaşlar oldukça çocuklarımızın geleceği daha anlamlıdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle kişiler artmalı gerçekten.. Annelere ışık oluyor:)

      Sil
  7. ne güzel kitaplar yazmış ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kitapları da öğretici ve motive edici:)

      Sil
  8. müthiş bi anne ile tanışmış olduk teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen takibe al faceden ya da instagramdan:) Çok pozitif bir insan seveceksin:)

      Sil
  9. muhteşem paylaşımları var devamlı takip ediyorum oyuncu anneyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilirsin o zaman sen de :)Çok tatlı,doğal,pozitif

      Sil
  10. Kitapları ve takvimini gördüm facede de bir ara görüyordum. Ufaklıkları olanlar kaçırmasın:) Daha önce olaymış keşke :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz de küçük çocuğu olan yakınlarınıza tavsiye edebilirsiniz:)

      Sil
  11. Ben de yeni başladım takibe. Kıskandım resmen :) Maşallah kendisine.. Çok pozitif bir yüzü var, hayran olmamak elde değil..
    Teşekkürler paylaşımın için, fotoğraf harika olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haylaz çocuk gibi değil mi:) Ben de kıskandım valla:)

      Sil
  12. Oyun çocukların bütün dünyası. Hayati oynayarak öğreniyorlar. Ve oyuncu anne bir çok anneye bunu gösterdi oyunlarıyla. Bir çok kişi oyuna daha çok yer verdi hayatında. Esim ve ben de çocuklarla mutlaka oyun oynarız. Cocuklar uyuyana kadar kesinlikle tv v.s açmayız. Onlarla başbaşa vakit geciririz. Bu günler geçerce ve biz onların bu hallerini çok ozleyecegiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günümüzde bir kesim gerçekten kaliteli zaman geçirmenin farkında, Bir kesim de varki elektronik aletlerin esiri olmuş malesef:( Çocuklar herşeyimiz:)

      Sil
  13. Ben de çok beğeniyorum Şermin Hanım'ı.. Samimi, içten, biz gibi bir anne. Ve oldukça başarılı.. Takdire değer.. Paylaşımları ile pek çok anneye rehber olduğuna eminim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel değil mi. Halkımız böyle insanları rehber edinsin ne güzel:)

      Sil
  14. Severek takip ediyorum uzun zamandir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok memnun oldum bilmenize:) Böyle bir güzellikten haberdar olmanız beni mutlu etti

      Sil
  15. Ben ilk kez gördüm ama çok beğendim ne kadar güzelmiş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AA bak iyi ki yazmışım bu yası sayesinde birileri tanır ve istifade ederse ne mutlu bana:)

      Sil
  16. Benimde yeni tanidigim ve de cok begenerek takip ettigim tatli harika bir anne :) Turkiye ye gittigimde kitaplarini ve oyun takvimini almayi dusunuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AA bak sen kesin takip et . Bbeğinle ne güzel şeyler yaparsın:)

      Sil
  17. Ne güzel yaratıcı bir anne çok beğendim tebrik ederim genç annemizi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok aktif bir insan. Yerinde saymıyor sürekli bir işler etkinlikler:)

      Sil
  18. Doğallığına bayılıyorum, geçenlerde ben de kendisiyle ilgili bir yazı yazmıştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin bloğuma:) Çok doğal gerçekten de:)Senin yazına da bakayım:)

      Sil
  19. Anne olmak böyle birşey. Her şeye yetişmek , herkese zaman ayırmak demek. Hele birde bu evlat ise akan zamanı durduran demek. Ben de takip ediyorum canım güzel fikirler veriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anne olmak büyük sorumluluk gerçekten. Ama oturup oflamak yerine hayata pozitif yaklaşmak çok önemli:)

      Sil
  20. Oyuncu Anne'yi ben de severek ve ilgiyle takip ediyorum. Yaptıklarını doğrusu takdir ediyorum. Dediğiniz gibi insana pozitif enerji verdiği için insanın sevgisini kazanıyor. Sayenizde Oyuncu Anne'nin de hayatını öğrenmiş olduk. Teşekkürler. SEvgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmeyenler duysun istedim oyuncu anneyi. Çok değerli birisi.

      Sil

Ana Sayfa
Blog Tema Tasarım : Sosyal Medya Kafe
SEVDİCANN COPYRİGHT © 2014 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.BLOGUMDA YAYINLANAN YAZILARIN VE RESİMLERİN İZİNSİZ KULLANILMASI 5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ YASASINA AYKIRIDIR.