16 Aralık 2015 Çarşamba

38 Keçeden Yılbaşı Hediye Çantası

Hediye almak karşı tarafa " seni seviyorum, önemsiyorum" demektir.  Karşı tarafa verdiğimiz değerin bir ifadesidir.. Hediyeleşmek bağları kuvvetlendirir. Hediye alan da veren de sıcacık duygular hisseder, mutlu olur.

Sevdiklerimize hediye vermek için özel günleri beklememeliyiz bence. Ya da özel günlerde hediye almadı diye kızmamalı küsmemeliyiz birbirimize. Bir zorunluluk hissetmemeli hediye veren. Gönülden olmalı ki hoş olsun. Sevdiklerimize hediye vermeliyiz sık sık. Maddi olarak zorlamamalıyız kendimizi. Uyandığında başının ucunda bulduğun küçük bir not bile yeterli olur sevdiğini sevindirmeye.. Biz eşimle anlaştık özel günlerde zorlamıyoruz kendimizi hediye alma konusunda.

Mevlana der ki " Ne verildiği değil nasıl verildiği önemlidir" Hediyenin güzelce paketlenmesi önem verdiğini gösterir. Bazen üzerine yazdığın güzel bir not hediyenin kendisinden bile daha mutlu edebilir karşıdakini.

Çok severim ufak notlarla, küçük hediyelerle sevdiklerimi mutlu etmeyi. Kendim el emeği vererek birşeyler oluşturmayı daha çok severim. Daha değerli gelir bana. Daha özenirim. Karşıdaki de mutlu olur değerini bilirse ne ala keyfime:) Ama bir de " Ne gerek vardı , niye zahmet ettin"  diyenler yok mu bütün motivasyonumu alır götürür.

Yılbaşı yaklaştı, rafları hediyelik ürünler doldurdu. Amerika' da daha çok önem veriyorlar bu senfoniye. Görseniz heryer cicili bicili hediyeler, kartlar, hediye paketleri, hediye çantalarıyla dolu. Hediye kadar içine koyduğun kartın, paketlemen, güzel bir şekilde sunman da önemli.

Keçeden yaptığım bu hediye çantaları da sahiplerini bekliyor:)) Konu o kadar sardı ki esas konuyu bir cümleyle anlattım:)) Beğendiniz mi bakalım:)







38 yorum:

  1. çok güzel olmuşlar. Biz de eşimle hediye konusunda anlaşmalıyız yoksa her sene zorlama oluyor, gönülden geldiğinde daha bir anlamlı..

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel anlatmışsın hesiyeleşmenin usulünü,gönülden gelmeli zorlama olmamalı.Bizde de özel günler diye bir şey yoktur,kafamıza esince alırız hediyelerimizi.Ama senin paketlerin kendileri zaten hesiye olmuş ki,eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zorlama olmamalı gönülsüz olur o zaman. Önemini yitirir. Teşekkür ederim beğenmenize sevindim

      Sil
  3. Çantalara bayıldım.Eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Çok ta özenmişsiniz hani, güzel olmuş,

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel yazmışsın,benim de içimden geçenler bunlar ,hatta hediyeleşelim mi diye sorsam mı diye düşünüp duruyorum blogırlarla...Hediyeyi önemsemek,gönülden vermek ne kadar da önemli,birini mutlu etmek.. Keçeden çantalar da iyi fikir :)) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloggerlar içinde hediyeleşmek güzel oluyor fakat incitici olabiliyor. Bazı arkadaşlar gereken önemi vermiyor. Bazıları hediyeyi beğenmiyor. .

      Sil
  6. Çantaların hepsine de bayıldım. Hediye sahipleri önce çantalara vurulur! demedi demeyin. Elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. Beğenilmeyecek gibi değil ki, çok güzel olmuş, alan güle güle kullansın. Ben de beklemediğim bir anda hediye almayı sevenlerdenim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beklemediğin bir anda hediye veren kişi seni düşündüğünü verdiği değeri gösterir aslında. .

      Sil
  8. Bu güzel keçe işlerini gördükçe ben de iyice merak sardım.. Çok güzel olmuşlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nahidecim beğenmene sevindim. Sen de yap bak. .Eğlenceli

      Sil
  9. Cok sirin olmus bunlar ellerine sağlık ben de cok severim hediye vermeyi hatta almaktan daha cok heyecanlanirim :) Acaba begenecek mi diye. Yilbasi geliyor ben de hazirlanmaya baslamistim bu sevimli torbalari cok sevdim yapmayi deneyecegim teşekkürlerr.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hediye aramayı sevmiyorum ben.Guzel birşey görüp bunu şu kişiye hediye vereyim demek daha çok hoşuma gidiyor. .

      Sil
  10. hepsi şeker yaa oyum penguene :)

    YanıtlaSil
  11. hepsini çok sevdiiiimmm <3 sahiplerini de kıskandım T_T

    YanıtlaSil
  12. süper olmuşlar canım.çok beğendim.emeklerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. Yaaaa ama coook güzel hediye bu cantalar! Benim icin de, nekadar ufak ya da maddi deger anlaminda ucuz olursa olsun bir hediye (hani kagittan bir origami örnegin) eger o kisi benim mutlu olmam icin kafa yorup , onca emek vererek birseyler yaptiysa benim icin hediylerin en degerlisidir. Cok fazla emek vermemis bile olsa, sadece benim mutlu olmam icin bir girisimde bulunsa bile (bir bahceden, kirlardan cicek koparip getirse örnegin) bu bile cok degerli. Dedigin gibi sunum cok önemli..sanki bana o elindeki seyi degil de, bana olan sevgisini, bana verdigi önemi, degeri sunuyormus gibi...isin maneviyati hep agir basar benim icin, hediyenin maddi degeri nekadar yüksek olursa olsun.

    Ellerine saglik, cok cok güzel hediyeler bunlar sevdican:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel düşünüyorsun.Herkes böyle düşünmüyor iste.Buyuk gösterişli pahalı hediyeler mutlu ediyor bazısını. Teşekkür ederim sevgiler

      Sil
  14. çok sevimliler, bayıldım! her biri ayrı güzel olmuş sevdican, cıvıl cıvıl.
    ayrıca ne kadar güzel söylemişsin hediyeleşmek babında. :)
    ellerine vede kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim River hediyeleşmek güzeldir mutlu eder gönülleri:)

      Sil
  15. Çok güzel hepsi bayıldım. Bence el yapımı bir hediyenin yerini hiçbir pahalı hediye tutamaz. Çünkü el emeği farklı birşey.. Şuradaki keçe çanta ve cüzdanlar da sizin tasarımınız mı; https://www.ciceksepeti.com/yilbasi-hediyeleri Çok benzettim sizinkilere

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmene sevindim. Verdiğin linke baktım ama bulamadım keçeye dair bişey. İnternetten bakıp yapıldığı için birbirine benzemiş olabilir. Ben başka yerde yapmıyorum.Sevgiler..

      Sil
  16. Elinize sağlık, çok güzel olmuşşlar.

    YanıtlaSil
  17. çokk güzel olmuşlar, sahipleri bayılacaktır eminim. Ellerinize sağlık.

    sevgiler

    tolunay

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim. Ben de seveceklerini düşünüyorum:)

      Sil

Ana Sayfa
Blog Tema Tasarım : Sosyal Medya Kafe
SEVDİCANN COPYRİGHT © 2014 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.BLOGUMDA YAYINLANAN YAZILARIN VE RESİMLERİN İZİNSİZ KULLANILMASI 5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ YASASINA AYKIRIDIR.