18 Kasım 2015 Çarşamba

113 Blog Yorum Kardeşliği

Merhaba blogcanlarım hepimiz heyecanla yayın oluşturuyor ve birilerinin yorum yapmasını umuyoruz. Her gün Blogger kontrol panelini heyecanla açıyoruz yorum var mı diye. Ekranda denetlenmeyi bekleyen 10 yorum var yazısını gördüğünüzdeki sevincinizi düşünün. Bir de olmadigindaki hayal kırıklığını. .

Bu konuda geçen hafta yazmayı düşünüyordum. Baktım ki bazı blogcanlarim önce davranmış. Onların yorumlarını okudum sıkılmadan. Gördüm ki herkes şikayetçi bu durumdan. Herkes hep bir ağızdan yorumlaşalım diyor ama her şey yine aynı. Herkes kendine yorum yapılsın istiyor. Biraz empati kurmamız gerekiyor sanırım.Çözüm bizim elimizde.
Şu bir gerçek ki sen diğer blogları önemseyip okuyup yorum bırakıyorsan başkaları da sana geliyor. Bazı uyanık bloglar sadece kendisine yorum yapana gidip yorum yapıyor, yani okuma listesine bakmıyor. Bazılarıysa hiç dönmüyor.

Takipçi sayısı artıp kendini artık ayrı bir dünyada görenler de var tabii.. Hiç başkasının ne yazdığını bile okumuyor ki yorum yazsın. Sevgili deeptone bir istisna tabiiki:)) Herkese gider yorum bırakır, yardımcı olur, blogunda diğer blogları tanıtır. İhtiyacı yok ama samimi işte.. Tabii sevgili Audrey de bir istisna.. Bizler de öyle oluruz umarım..

Ne yapılmalı sizce ?

Ben kendi adıma şöyle yapıyorum. Her gün müsait oldukça okuma listeme göz atıyorum. Dikkatimi çeken başlık fotoğraf, yayın varsa girip okuyorum ve mutlaka yorum yazıyorum. Zaten okumuşum niye bir iki kelime yazmayayım. Çok zamanımı almıyor. Okuma listem kabarık olduğu için gözden kaçırdıklarım olabiliyor. Onlar beni affetsinler..

 Lütfen samimi olalım. Blogda maddi çıkarlar gözetmeyelim. Empati kuralım, kendimiz kadar diğrelerini de düşünelim. Destek olalım birbirimize. Blogger dayanışması yok olmasın...
Mesela buraya yorum bırakan herkes, diğer yorum bırakanlara bir uğrasın, yorum bıraksın sevdicandan geldim desin :) Başlayalım kardeşliğe ..

Benim düşüncelerim böyle sizler ne düşünüyorsunuz bakalım:))
Sevdicandan sevgilerle:))
Blog Yorum Kardeşliği Grubumuza Bekleriz:)

113 yorum:

  1. İlk yorum benden olsun:)) Blogcanları seviyorum..

    YanıtlaSil
  2. Çok haklısınız. Herkes kendine yorum bırakılsın istiyor bizler boşa mı takip listesi oluşturuyoruz? Sırf orada bilmem kaç kişi izliyormuş demek için değil! Ben gördüysem muhakkak konu ile ilgili yorum bırakmaya gayret ediyorum. İstisnalar olabilir tabii ama genel itibariyle yorum bırakıyorum ve geri dönüşte yapıyorum. Aslında "blog keşif etkinliğim"in amacı da buydu! Toplanalım birbirimizi ekleyelim ve yorum bırakalım. Böylece bloglarımız dinamik hale gelecek. Biz bize yeteriz öyle değil mi? Bu arada blog keşif etkinliğime geldiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizler çözüm bulacağız bu konuda. Ben ben dememmeliyiz. teşekkür ederim yorumun için.

      Sil
  3. aynen öyle-böyle işte canım Sevdican :)
    ah eski parmaklarım olsa, şimdi de koştururdum blogların arkasından, yeni açılan blogları tanıtmak, az takipçisi olanları motive etmek..... uzun zamandır değil blogları dolaşmak, kendi bloguma yazamadım, yazdığımda yorumlara cevap yazamadım, hala bununların sıkıntısıyla doluyum ama, ama eminim ki sizler bana anlayış gösteriyorsunuz.... işte ben onun için sizleri çoook seviyorum kiiiiii :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacım yazılarını zevkle okuyorum ve yorum bırakıyorum. Seni anlayışla karşılıyorum tabii ki. Sen başkasın. Yorumun beni çok mutlu etti:)

      Sil
  4. Bu konuda sonuna kadar siz destekliyorum, elimden geldiğince bu konuda özenli davranıyorum. Okuduğum yazılara mutlaka yorum yazmayı seviyorum sevgilerimle ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim yorumun için herkes özenli davransa bu konuda..

      Sil
  5. Ben özellikle listemi mutlaka kontrol ederim ama liste de artık tamamen Kalkıp Kullanıcıları Google artıya yönlendireceklermış :( duyan var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne diyorsun. Öyle yapmasınlar ama yaa..:((

      Sil
  6. Klavyenize sağlık ne güzel bir konuya değinmişsiniz, hepimiz emek verip yazılar yazıyoruz bu emeğin en güzel karşılığıdır yorum, bende elimden geldiğince okuduğum yazılara yorum yapmadan çıkmıyorum :) Bilinçli blogcanlar görmek ne güzel :) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Butun bloggerları ilgilendiren bir konu..Yazı yayınlayıp yorum beklemeyen yoktur.. İş empati kurmakta:))

      Sil
  7. ayyy ne güzel yazmışsın yaaa. bi ara bu yazını yayınlarım ben de bi yazımda. audrey bak onu tanımıyom. o da iyi yorumcu diyosun hımmm bi bakmalı o zaman :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninde tanımadığın varmış bak hemen git ona da yorum yaz:))Seviyorum seni:))

      Sil
  8. Eger paylasilan ilgimi cekmisse mutlaka yorum birakmaya calisirim. Ictenlik, samimiyet bloglardan da hissediliyor bence.
    Bu da cok degerli bir sey :)
    Iyi aksamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçtenlik ve samimiyet çok önemli ya.. Biz büyük bir blogger ailesiyiz:))

      Sil
  9. güzel bir yazı olmuş emeğinize sağlık bol yorumlu günler dilerim :)

    YanıtlaSil
  10. Bende her gün girip okuma listesindeki yazıları okuyorum geneline yorum bırakmaya çalışıyorum ama bir çok insan buna üşeniyor bence.Keşke bilseler ki dayanışma içinde olursak daha güzel ilerler bloglarımız.Burada yazanların bloglarına uğrayacağım şimdi umarım farkındalık yaratırsın canım:)
    Tebrikler fikrin için:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes istese yapar arkadaşım empati kurmak lazım.

      Sil
  11. bende aynısını yapmaya çalışıyorum çok güzel bir fikir

    YanıtlaSil
  12. Selam,
    Evet, ilgi çeken yayınlara yorum yazmak gerekir. Blog takipçilerinin de ya da yayını okuyanın da katkıları çok önemli. Ben genelde yorum yazmaya çalışıyorum. Yorum şu açıdan önemli: Blog dünyasında fikirlerini ve yaşama dair şeyleri yazan blogger'lar birbirleri irtibatlı olmalı bu da yorum panelini kullanarak olabilir. Bazen - benim için son haftalarda- blogları takip edemeyebiliyor insan yoğunluktan ya da araya başka kişisel işler girince kalıyor takipçi listesini okumak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoğun olunca kaçırıyoruz bazı yayınları. Ama yolda otobüste küçük zamanlarda bile yapılabiliyor. Artık akıllı telefonlar olduğu için bilgisayardan yazmak gibi zaman almıyor

      Sil
  13. Ben de senin gibi günlük okuma listeme bakıyorum. Hem zaten okumayı seviyorum. Hem de arkadaşlarımın sayfasını okuyup yorumlamicam da ne yapıcam.. Bana gelip gelmediğine bakmıyorum.. Bir de mutlaka takibe alıyorum. Takip ettiğim belki de 1000 e yakın sayfa vardır ama benim takipçim 300 civarı..:) Neyse sağlık olsun...:) Gülük ortalama 80-100 yorum yapıyorum dersem abartı olmaz.. Tabi istisnai zamanlar hariç... O da herkeste olur... Zaman zaman bakamazsın veya baksan da yorum yapacak durumda olmayabilirsin.. bu gibi durumlar istisna...
    Yorumlaşmanın önemi gerçekten büyük. Verdiğin emeğin bir yerlerden görüldüğünü bilmek çok güzel.. Umarım bu konuda blogarın birbirine desteği artarak devam eder...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1000 kişi takip edipte 300 kişinin gelmesi de ayrı konu canim.Seni gerçekten takdir ediyorum yorum konusunda. Samimi olduğunu biliyorum.

      Sil
  14. Tam da beni anlatmışsınız :) hepimize booool boool yorumlar olsun inş. insanı gerçekten çok motive eden ve ruhunu okşayan bir şey gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm Blogger ler için öyle. Sana yorum yapılınca seviniyorsan başkasına da aynı mutluluğu yasatmalisin. Sevgiler

      Sil
    2. elimden geldikçe bende yorum yapmaya çalışıyorum umarım herkes bu şekilde düşünür.

      Sil
  15. Cok yerinde bir yazi, hele yeni blogger arkadaslar icin her yorum yeni motivasyon kaynagidir. Aylardir yayinlayip hic yorum almayan bloglar ile karsilastim ki bu beni üzüyor. Ayni sekilde karsilik görmeyip Instagram da daha cok ilgi görenlerin sahipsiz bloglarina rasladim. Ama tabiiki pes etmek dogru degil, bende ilk baslarda cok az yorum aldim. Baska bloglar ile iletisim kurmayi bilemiyordum, o yüzden hepimiz yeni blogger arkadaslara bir yol gösterelim de kendilerini yanliz hissetmesinler. Yayinlarini paylasalim, onlari tanitalim ve yorumlarimizi esirgemeyelim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni Blogger arkadaşlar kendini tanitmali gelip yazmalı ki sonra da biz gidelim. Haberimiz olamıyor ki. Blog işi sabır isi.Calismak lazim.Onlara yol göstermek lazım. .Çok önemli bir konuya değişmişsin teşekkür ederim.

      Sil
    2. Haklisin tabiiki, yeni bloglari kesfetmek zor. Blogger' in büyük eksiklerinden biri yeni bloggerlere tanitma firsati vermemek (diyelim ki bir öneri gibi g+ da yeni eklenenler gözüksün, MSN de vardi bir ara).

      Sil
  16. Sevdican şimdi bir kere daha sevdim seni ya hay ağzına yüreğine sağlık .
    Bende evden , işten ve kızımdan zaman buldukça blogcanlara uğrayıp yorum bırakmaya çalışıyorum ama içten samimi . Blogum 1 yaşına girmesine çok kısa bir zaman kaldı ve ben bu blog dünyasına katıldığım için çok mutluyum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay canım sen de çok samimisin biliyor musun. Ben de seni çok sevdim. .

      Sil
  17. Ayrıca yorumları okumadım ama çok çok güzel bir konu olmuş aynı zamanda da duygularıma terciman olmus ancak ben buyuk bır hata yapıp takiplerimi ve blogumun adresini farklı tuttum dolayısıyla düşmüyor okunma listeme :/ düzeltme yöntemini biliyorsan haberini bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay senin durumun hakkında bilgim yok maalesef yardımcı olamayacağım.

      Sil
  18. Merhaba. Okuyucuların belirtmiş; ama ben de belirtmek isterim. Samimiyet, içtenlik, yazıyı gerçekten okumak ve özenle yorumlamak önemli bana kalırsa da. Bu doğrultuda elbette hangimiz okunmak ve okunduğunu bilmek istemez ki? Kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
  19. çok teşekkürler :-)) mümkün olduğu kadar herkese yorum yapmaya çalışıyorum yorumlaşmak önemli gerçekten.. bazıları ben yorum yapmayayım ama herkes bana yapsın modunda hala onları ayırt edebiliyorum artık umarım bu zihniyete bir son verirler bir an önce.. ayrıca ben de deeptone'u izlemiyormuşum ama hemen takibe aldım .-)) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa demek sen de deepi tanimiyordun. Bu yazı iyi oldu o halde

      Sil
  20. Ne güzel yazmışsın canım, deep bahsettiğinde okumuştum yorumunu, inşallah sen de yazarsın bir yazıda diye bekliyordum. Emeğine sağlık. Bende o gün yazı paylaşmış olayım ya da olmayayım, gün içerisinde muhakkak ayırmaya çalışıyorum zaman, ki paylaşımları okuyabileyim. Cumartesi-Pazarları ya da tatillerde okuyamadığımda, en son okuduğuma kadar geriye dönük bakıyorum. okuduğumun da %90 ına yorum yazıyorumdur.
    Yorum yazmış olmak için yazmak zaten güzel ve içten değil. İnsan hislerini paylaşıyorsa, beğeniyorsa, değer veriyorsa yorum yapar. Yaptığında da ev sahibinden aynı içtenlikle cevap bekler. Daha ne olsun ki bir bloggerı mutlu edecek?
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece kendisi yayın yaptığı zaman yorum yapanlar çıkarcı bence. Samimiyetsiz geliyor bana. Teşekkürler

      Sil
  21. Yorumla blog yazan arkadaşlarımızın kendilerini geliştirmesine ve yazmak için teşvik etiiğini düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  22. süper bir yazı olmuş ağzınıza sağlık kocaman kocaman sevgiler gönderiyorum...

    YanıtlaSil
  23. Dilerim bu yazı tüm bloggerlara iyi gelir. Dediğiniz gibi herkes sadece kendisi yorum alsın başka kimseye yorum yazmasın istiyor. Son zamanlarda tanıştığım bloggerlarda ise bunun aksi söz konusu. Güzel bir dayanışma var. Dilerim böyle güzel bir şekilde sürüp gider. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  24. Benim en çok kızdığım siz giderseniz o yayına dönüş yapanlar. Samimiyetsiz geliyor. Ben de ilgimi çeken yazılara mutlaka girerim. Dediğin gibi zaten okumuşum 2 satır yazı mı çok gelecek...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de onlara kızıyorum ve baktimki hep öyleler bırakıyorum

      Sil
  25. Blogger için yorum candır elbette. Bu yazı da yorumu hak ediyor ama şimdi :))) Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm bloglar için önemli elbette. Keşke herkes birbirine yorum yapsa

      Sil
  26. mrb sedıcan teşekkür ederım bloğunda çok güzel başarılarının devamını dılıyorum

    YanıtlaSil
  27. Doğru..Yorumi bırakan için küçük bir geri bildirim belki ama, bırakılan için şevk, gaz, mutluluk, duyulduğunu hissetmek, anlaşıldığını bilmek..Yorum lazım gerçekten de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogger için bir destektir, motivasyondur yorum.

      Sil
  28. Blog tasarımına bayıldım! <3 Buralarda yeniyim fakat yorum yazıldığındaki mutluluk gerçekten paha biçilemez :) Ben de fırsat buldukça blogları takip edip yorumlamaya çalışıyorum :)

    YanıtlaSil
  29. Dikkatimi çeken konularda muhakkak yorum yapıyorum ben de.
    Ama sırf sayfama uğrasın diye "ben size yorum yazdım siz de bana gelin." diyenler çok itici oluyor cidden.
    Çok ciciymiş,sayfanızı yeni keşfettim bu arada.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu davranış hiç hoş değil. Samimi değil. .

      Sil
  30. Selamlar bu aralar herşeyi geriden takip ediyorum. Yaşadığım bazı sorunlar nedeniyle sık giremez oldum nete. Bunun yan etkilerini de çok çabuk gördüm. :)) Elimden geldiğince paylaşımlarıma ve yorumlara devam etmeye çalışıyorum. Yorumumu okuyan dostlara da buradan duyurmuş olayım. Bu haberseyri de ne vefasızmış diye düşünmeyin lütfen olur mu? Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz giremeyince başkalarına yazmadığın için gelip giden olmuyor değil mi..

      Sil
    2. Hakikaten öyle oluyor, ıssız bir ev gibi, bomboş...

      Sil
  31. :)) yorumlar hakkındaki yazıya yorum yazmak ne zormuş ya :))

    YanıtlaSil
  32. Ben şahsen sıkı bir biçimde takip ettiklerime hep yorum yapmaya çalışıyorum fakat şu sıralar fazla nete giremediğimden biraz geride kalıyorum fakat yine de yorum yapmaya çalışıyorum..Neyse bence bu uğurda aktif bir grup kurulabilir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla iyi olurda sonuç alınır mı bilemiyorum. .

      Sil
  33. Çok güzel bi' konu olmuş; benimde sıkı takip ettiğim bi' kaç blog var onlara yorum yapıyorum ama yeni bloglar da keşfetmeliyimmmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de farklı bloglara da yorum yapıp yelpazeyi genişletmek lazım

      Sil
  34. Emeğe saygı, yorumlar artmalı, ne olacak ki, aslında yorum yapmaya bayılırız yazmaya mı üşeniyoruz bilmem ki :)

    YanıtlaSil
  35. Ben yeniyim ama buralarda olacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım ben de sana geleceğim o zaman artık. .sevgiler

      Sil
  36. Güzel bir yazı olmuş sevdicann :)

    YanıtlaSil
  37. Öğretmenlikte öğrencinin defterine yaptığınız bir işaret bir değerlendirme öğrenciyi çok mutlu eder. Bu öğretmenimin yazısı der saklar ben de yorumları ona benzetiyorum. Yazınız güzel olmuş

    YanıtlaSil
  38. Bloguma yorum yaptıktan sonra tanıdım sizi iyi ki tanımışım. Blogunuza ve samimi yazılarınıza bayıldım. Çok doğru söylüyorsunuz çoğu zaman yorumsuz kalan yazılarımız olabiliyor ve aslında bizleri aldığımız o yorumlar besliyor. Artık takipteyim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Yorum gaz veriyor motive ediyor.

      Sil
  39. Uzun zamandir bloglari gezemiyorum, internetede kisitli girebiliyorum..Eskiden cok yorum yazardim...Önümüzdeki günlerde Blog arkadaslarim son zamanlarda neler yapmislar bakacagim..tâbi yorumda birakacagim :) sevgilerle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman zaman yoğun olduğumuz göremediğimiz oluyor canim.Iyi olda önemli olan o. Sevgiler

      Sil
  40. Merhaba i bloğunuzu deepten gördüm ve hemen geldim , gerçekten de yeni bloglar bulmak güzel oluyor :) ben de beklerim ve yorumlara da çok değer veririm
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin canım ben de hemen geliyorum sana

      Sil
  41. Daha yolun çok başında olan bir blogger olarak hislerimi kaleme aldığını hissettim resmen...
    Çok doğru bir yazı olmuş... Her yorumu okuyup yanıtlarken aldığım keyfi düşünüyorum da, başka hangi maddi değerle ölçülebilir karşılığı ne olabilir hesaplayamıyorum :)

    YanıtlaSil
  42. Bir çok blog var doğrusu ne çok isterim hepsini tanımak bazen hiç vaktim olmuyor ama yeni bloglar tanımaya yorum yapmaya özen gösteriyorum :)

    YanıtlaSil
  43. Yine bir sevdican klasigi ve harika bir etkinlik bende okudugum herkese yorum birakmaya çalışıyorum ve takip eden herkesede geri donmeye. Sonuc olarak hepimiz bloglarin yok olmamasini isteyenlerdeniz ve bu nedenle motivasyonu artırmak amaciyla yorun ve etkinlikleri desteklemeliyiz. Eline saglik yine herzamanki gibi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay canım sevdicann böyle şeyler mi yapıyor hep..klasik olmuş baksana.

      Sil
  44. çok ama çok haklısınız. bende fırsat buldukça ilgimi çeken bilgim olan konularda yazılmış yazılara yorum bırakıyorum. Ama bazıları var ki burunları çok havada cevap vermeye bile tenezzül etmiyor. Öylelerini takip listesinden çıkarıyorum hemen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım haklısın. Birileri güzel niyetiyle yorum yazmışsa cevaplamak gerekir.

      Sil
  45. Merhaba çok hayati önem içeren bir konuya değinmişsiniz. Benim de www.medyagalaksisi.wordpress.com adında güncel bir blogum var. Son yazımda da dile getirdim maalesef ki bloglar sanki eski ihtişamlı günlerini yitirmek üzere çünkü herkes kendi sosyal medyasında yazma açlığını bir şekilde gideriyor. Bu şekilde bir blogger dayanışması olmasa birbirimizden haberimiz olmayacak. Mutlaka takibi kaybetmeyelim iletişim halinde olalım diyorum çok sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogger dünyası farklı bir dünya. Burada motive oluyoruz. Birbirimize destek olmalıyız

      Sil
  46. Bu yazı da çok güzel ve doğru. Şimdi sanırım diğer yazıları da okuyacağım :) Bu blog artık takibimde:)

    YanıtlaSil
  47. yorum kardeşliği fikrini çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  48. Kim sevmezki yorum almayı ancak bazen hastalık oluyor çalışan arkadaşlar oluyor onlar yorum yapmıyor diye vazgeçmem , burada hasta olanlar çocuğu engelli olanlar hatta en sevdiğini kaybedenler yazıyor , kafalarını dağıtmak için uzaklaşmak için illa yorum yapmıyor diye dışlamam asla , eğer paylaşımında yapabileceğim bir yorum varsa yaparım ama sırf yazmış görünmek içinde haha hiii lala loolo yazmam , çünkü herkesin bir kitlesi vardır herkesin bir ilgi alanı vardır .
    herkes herkesi sevemez bu heryerde böyledir. saygının olduğu yerde sevginin olduğu yerde her aman söyleyecek bir iki kelimemiz vardır ama bu gün ama yarın ....
    sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zor durumda olanlar başka arkadaşım. Bazıları bencillik yapıp kullanıyor bunu:( Her yazıyıda okumak zorunda değil kimse. Ama bir yazıyı okuyup da yorum yazmamak hoş değil ki..

      Sil
  49. Ne güzel düşünmüssün bende seviyorum yorum yapmayı gelmişken bir kaç şeyi okuyup yorumlamaya çalısıyorum :) Şimdi bile öyle oldu şunu da bir okuyayım dedim. Benim de çok ihtiyacım var helede ismimi yeni değiştirdim :D

    YanıtlaSil
  50. henüz bu alemde yeniyim. blog a her gün giremediğim oluyor ama her girdiğimde takip listemde yeni şeyler varsa bakmaya çalışıyorum. ve yorum bırakmalıyım dürtüsü ile değil de cidden o konuda iki laf edip sohbet etmek istediğim için bir şeyler yazmaya çalışıyorum. hatta acaba rahatsız ediyormuyumdur diyordum ama sanırım zaten blog dünyasında yorum almak iyi birşeymiş :) bir de mim olayı var bazı bloglardaki mimleri çözemedim henüz :P güzel yazı olmuş..eline sağlık..bu arada gezindikçe benimle gezinen kalplere bayıldım :) yemek tariflerine de özellikle girmiyorum çünkü çok leziz duruyorlar ve yemek istemiyorum vermem gereken bi 16 kilom var :( sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yayını okuyup da yorum bırakmamak hoş olmuyor. Blogger yorumları görünce mutlu oluyor. Emeğinin karşılığını alıyor. Motivasyonju artıyor.. Mim de şöyle canım. Mimi yapan kişi soruları cevaplar bazı arkadaşlarını da mimler. Mimlediği kişiler de kendi bloglarında bu soruları yazıp cevaplar. Baska kişileri mimler:)

      Sil
  51. Merhaba sevgili sevdicann bende çok yeniyim buralarda elimden geldiğince okuyup yorum bırakmaya çalışıyorum takip ettiğim blogları. Tanışmaya tanımaya çalışıyorum. Bana gelen her yoruma g+1 bırakıyorum ve mutlaka cevap veriyorum. Ama dedim ya yeni olduğum için birazda çekiniyorum. Şu ana kadar 100 den fazla bloğu takibe aldım ama geri dönen sizin de dediğiniz gibi çok az. Burada İlk tanıdığım sevgili Cafe Tigris'e ve istisna bir kaç bloger arkadaşlara ayrıca teşekkür etmek istiyorum ilk tanıdığım günden beri desteğini hiç eksik etmedi.Ayrıca size de teşekkür ederim hassasiyetinizden ve ilginizden dolayı :) Bu arada bende mimleme etkinliğine katılmak istiyorum ama dedim ya daha çok yeniyim o yüzden cesaret edemiyorum. Sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  52. Merhaba Sevdican söylediklerine öyle katılıyorum ki. Çeşme yaptırıyorsun gelen geçen su içiyor ama Allah razı olsun diyen yok bunun gibi bir şey. Bende yeni bir site açtım http://bilirdisi.net diye eşiminde desteği ile şuan yana yakıla kendime destekçi arıyorum ama yok. Birbirimize destek olmamız lazım. Katılmak isterseniz Bilir Dişi diye bir site açtım kadınların bildikleri konuda sorulan sorulara cevap verdiği bir site. http://bilirdisi.net birde site yeni olduğu için çekiliş ile fincan hediye edelim dedik hem kayıt olup hem çekilişe katılırsan çok sevinirim http://bilirdisi.net/51/evino-6l%C4%B1-fincan-tak%C4%B1m%C4%B1-lokumluklu-kazanmak-ister-misiniz
    Sevgiyle kal
    Mehtap

    YanıtlaSil
  53. aslında gerçekten de bir gazete okusak, bir radyo dinlesek, bir toplantıya girsek kimden ne duyarsak ne okursak mutlaka bir yorumumuz olur duramayız ya sessizce yanımızdaki ile paylaşırız yada ne bileyim arkadaşa mesaj atarız, annemizi ararız yani anlatırız birde üstüne yorum katarız :) iş blog noktasında farklılaşıyor mu bilemedim burada çok yeni biri olarak ama bu paylaşımla karşılaşmak cidden iyi ve bilgilendirici oldu teşekkürler :) kore fenomeninin blog keşif etkinliğinde görmüştüm adınızı iyikide görmüşüm

    YanıtlaSil
  54. Merhaba bloğunuzu yeni takip etmeye başladım :)Haklısınız birilerinin yorum yapıp okuduğunu görünce çok mutlu oluyor insan.Birbirimizi desteklemeliyiz :)

    YanıtlaSil
  55. Bu konuda size hak veriyorum okuma listesi kabarık olanlar kaçırabilirler. Yorum bırakmak aynı zamanda tanıtımda en basit yoldur. Sevdicann da faydalı bir konuya işaret etmiştir. tşkler..

    YanıtlaSil
  56. Çok güzel bir dusunce sahada yapılacağını dusunuyorum am bende yeniyim am ne yorum yapan neşe takip eden var destek verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  57. merhabalar herkese :) bende henüz çok yeniyim bana da destek olursanız sevinirim gerçekten yapılan yorumlar motive kaynağı

    YanıtlaSil
  58. Orijinal bir krediye mi ihtiyacınız var?
    Faturalarını ödemek ister misin?
    Bir kişisel krediye ihtiyacınız var mı?
    Herhangi bir krediye ihtiyacınız var mı?
    Ticari bir krediye mi ihtiyacınız var?

    Finansal olarak istikrarlı olmak ister misiniz? Email: instantloanservice60@gmail.com

    Başvuru formunu doldurun.
    1) Tam ad:
    2) Ülke:
    3) Gerekli miktar:
    4) Kredinin süresi:
    5) Telefon numarası:

    Email: instantloanservice60@gmail.com

    YanıtlaSil

Ana Sayfa
Blog Tema Tasarım : Sosyal Medya Kafe
SEVDİCANN COPYRİGHT © 2014 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.BLOGUMDA YAYINLANAN YAZILARIN VE RESİMLERİN İZİNSİZ KULLANILMASI 5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ YASASINA AYKIRIDIR.