20 Ekim 2014 Pazartesi

4 PİNOCCHA



PİNOCCHA
Zamanımız azdı ve doğrusu çok açtık alışveriş merkezinde buluştuk ne yesek diye düşünürken kendimizi orada bulduk..





 Pinoccha, popüler kimliği yeniden yorumlanın yanı sıra herkesin gün boyunca eğlenceli vakit geçirebileceği ve birlikteyken keyif alabileceği bir mekan. Dünya mutfağından sunduğu makarnaları, pizzaları, burgerleri, çorbaları ve içeceklerini enfes Türk damak tatlarıyla harmanlayan, kaliteli sunumuyla, tadı damaklarınızda bırakırken cebinizide fazla yormayan Ankara’nın prestijli işletmelerinden birisi. Yaş ortalaması olmaksızın, ortalama gelir seviyesi ve üstü kitleye hitap eden Pinoccha, ilginç dekorasyonu ve samimi ortamı ile, Ankara ve çevre yerleşimlerdeki misafirlerine, ortalama bir mekandan çok daha fazlasını sunuyor.  İş yoğunluğunu, ders stresini veya günlük stresini, keyifli sohbetler ve lezzetlerle atmak isteyenler için vazgeçilmez bir mekan.

 Avm'nin icinde olmasina ragmen gurultu tahminimden az.. Mekan ferah ve iç açıcı, aynı zamanda dekor düzenlemesi de çok güzel. Hizmet kalitesi üst düzeyde, söylemenize gerek bile kalmadan masanızda olması gerekenler garsonlar tarafından getiriliyor. Servisleri mükemmel, ilgi ve alaka yine aynı şekilde üst düzeyde. Yemeklerine gelince lezzet olarak çok güzel ve porsiyonları oldukça doyurucu.Cafe de Paris soslu bonfile tam anlamıyla tadı damağınızda kalacak bir lezzet.(Oldukça da doyurucu). Chili soslu ızgara tavuk müthiş.
 Gitmenizi ve lezzetlerini tatmanızı kesinlikle tavsiye ederim. 


 Chili soslu ızgara tavuk

Cafe de Paris soslu bonfile

ANKAMALL 2.KAT

4 yorum:

  1. çili soslu ızgara tavuk ah ah bayılırım yaaaa :) pinocya hatırlamadım şimdi hangi avm ama yaaa :)

    YanıtlaSil
  2. ay tamam ankamall imiş. armadaya giderdim ben ankarada iken ama ankamall da iyi tebiii :) cepa var bi de di mii. pandora mı neydi o da var. ama karum ayak üstü kolay yaaa :) ankamall da sinemaya tiyatroya gitmiştimdiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cepa da iyi arada gidiyorum.Ama ankamall yol üstünde olduğu için daha sık uğruyorum..

      Sil

Ana Sayfa
Blog Tema Tasarım : Sosyal Medya Kafe
SEVDİCANN COPYRİGHT © 2014 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.BLOGUMDA YAYINLANAN YAZILARIN VE RESİMLERİN İZİNSİZ KULLANILMASI 5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ YASASINA AYKIRIDIR.