26 Kasım 2015 Perşembe

36 Bu Aralar Çok Yoğunum


Bu aralar yoğunum aa dostlar. Black Friday ya alışveriş yapmasan olmaz. İhtiyaçları gözden gecirdim. Nerde ne var tespit ettim. Aldım bişeyler.
Bir taraftan blogları gezip yorum bırakıyorum. Hı bu arada bugünlerde instagram hesabımda aktif olmaya basladim. Ve blogcuların instagrama neden kaydığını anladım galiba. Bir resim atıyorsun anında dönüş alıyorsun. Hergün takipçi sayın artıyor. Blog sabır işi. Blogda düşünüp taşınıp araştırıp birşeyler yazıp paylasman gerekiyor. İnstagram daha basit. Ama herşeye rağmen blogumu seviyorum.
Bir taraftan da uzun süredir yapmak istediğim bir işe başladım. Çok hoşuma gidiyor kaneviçe tablolar. Tahmin edin bakalım ne resmi çıkacak.

Bir taraftan da misafir davet edip Türk mutfağını tanıtıyorum. Çok beğeniyorlar. Tarif isteyip duruyorlar. Yok ki zengin bir mutfakları:)
Yemek, temizlik, kurs ve tabii ki oğlum ile oyunlar kısmına hiç girmiyorum:)
Bir de güzellik ve bakım blogları için planlarım var.:)Bekleyin bakalım. .
Benden bu kadar.

36 yorum:

  1. Sizi Deeptone sayesinde tanıdım. (Ay bugün tam 3 kişiye yorum yazarken aynı cümle ile başladım) :) Tam da bahsettiğiniz durum -instagram- ile ilgili Deeptone'a yorum bıraktım. Blog özel bence. Ve herkesin instagramı var ama herkesin bloğu yok. O yüzden daha bir kolayına kaçıyor çoğunun. Kaneviçe tablolara ben de pek bi merak sardım bu aralar. Yakında başlayasım var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşasın deep. .Blog özel haklısın. Herkesin bir blogu yok..Çok zevkli kaneviçe yapmak başla hemen

      Sil
  2. Oğlum almanya2dan kaneviçe tablo hediye getirdi. Galiba şu sıralarda tekrar revaçta elinize sağlık .güzel duruyor. Türk mutfağından neler yapıyorsanız ? değişik yemeklerse bizde yapalım .sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu sıralar modern kaneviçe tablolar revaçta. Çok güzel duruyorlar. Yabancılar en çok da kisiri sevdiler biliyor musun

      Sil
  3. Güzel bir kuş yuvası görüyorum ben, harika görünüyor, ellerine sağlık, merakla bekliyorum bitmiş halini..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiniz güzel bir kuş yuvası olacak. .Yakında biter. .

      Sil
  4. Blog tabi ki çok daha mühim. İnstagram da anında dönüş olabiliyor evet ama geçici. Blogda yazdıklarımız ise arama motorları var oldukça 10 yıl sonra bile insanların karşısına çıkabilecek konumda.
    Size kolaylıklar diliyorum,
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın arama motorları sayesinde ömür boyu sürecek. Çok sorumluluğu var blogun bence. Yanlış şeyler yazmaktan çekiniyorum ben.

      Sil
  5. Evet sosyal medya öyle. Ben de bloğumu seviyorum ama vakit ayırmak gerek okumak araştırmak gerek. Kolay değil! Bu arada kaneviçe çok güzel olmuş, emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım henüz bitmedi daha güzel olacak.

      Sil
  6. Maşallah diyeyim o zaman..:) Ama şu kanaviçe işine bayıldım. Ben hiç yapmadım. Annem yapardı.. Çok güzel bir iştir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür edeyim o zaman. Kaneviçe zevkli bir iş.

      Sil
  7. E blogları gezip yorum bırakmak güzel şey! Ben de yazayım! :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz tabi sen de yaz.Herkes yazsın bloglar canlansin.

      Sil
  8. Dönüp dönüp görsele bakıyorum :))) Çok güzel çok anlamlı. Ayrıca ben de bloğumu bir başka seviyorum. Bloglar başlı başına bize ait bir alan olduğu için sanırım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görse benim de hoşuma gitti. .Internet ten alıntı. .

      Sil
  9. Pardon görsel değil gif :)

    YanıtlaSil
  10. Yaa bu etamin işi bağlımlılık yapıyor, bende dilek anahtarını yapayım dedim, amatör işi olsun diye, beğendim, şimdi mutfak için kasnak çerçeveli bir şey yapıyorum, ip siparişi verdim, bir de şık masa örtüsü gördüm, sanırım takılı kalıcam bir süre! Sizin deseni sanki modern desenler dergisinde gördüm gibi, doğru mu? Ne güzel yemeklerimizi tanıtıyormuşsunuz, beğenilerde geliyormuş, mutfağımız güzel, elinizin lezzeti de bir o kadar anlaşılan ;) Bitikten sonra ki halini merak ediyorum, bilesiniz ;) Kolay gelsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet daha elimdeki bitmeden diğerlerinin planını kurmaya başladım ya..Teşekkür ederim yapmaya çalışıyorum bişeyler mutfak adına

      Sil
  11. Kolay gelsin...kanavice güzel gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  12. Allah kolaylık versin öncelikle, zamanınızı bereketlendirsin.
    Instagram paylaşımlarını fast fooda benzetiyorum ben. Ayaküstü, hızlı tüketmelik. Kimsenin hafızasında yer ettiğini de düşünmüyorum. Oysa blog yazıları öyle değil ki. Kalıcılık var, yaşanmışlık var. Her şeyden öte emek var altında. Tüm meşakkatine rağmen iyi ki bloggerim diyorum ben :)
    Pano da harika görünüyor bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay ne güzel bir benzetme olmuş. Bence de blog kalıcı.
      İyiki bloggeriz

      Sil
  13. Kaneviçe guzel cok hos bitmis halini de bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakında biter ve duvardaki yerini alır. .sevgiler

      Sil
  14. Ben biraz klasikciyim, yeni seylere cok cabuk adapte olamiyorum. Hala instagram yok bende, face ciktiktan 4 sene sonra hesap actim. Instagram'a hala direniyorum cunku blogun cok ozel,samimi ve kalici olduguna inaniyorum. O kanivice guzel bir tabloya donuscek gibi geldi bana:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyisini yapıyorsun valla. .Blog dostlukları da çok güzel. Ayrı bir dünya gibi geliyor bana. .

      Sil
  15. Blogda bir nevi arşiv gibi ınstegram ise anlık 5 sene önce bugün ne yapmışım göremem ki.... Blog zor ama Kalıcı. Varsın takipçimiz Olmasın ;) kanaviçe cok guzel görünüyor ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel söylemişsin ağzına sağlık. .

      Sil
  16. aynen dediğin gibi resmi çek paylaş bitti gitti :) kaneviçe pek güzel ne kursuna gidiyorsunuz instagram hesabınızdamı sevdican takibe alıp komşu olalım

    YanıtlaSil
  17. Çok basit resmi çek bitti..Fast food gibi. Instagram hesabı da sevdicann. .sevgiler.

    YanıtlaSil
  18. Emeğine sağlık sevdican, gerçekten çok zarif bir çalışma olmuş, ki baharın habercisi, hürlüğü kanatlarında taşıyan varlıktır derler kuşlar için. seçtiğin motif öylesine güzel ki, elbet yapıtın da. :)
    instagram hesabı olmayan sayılı kişilerdenim galiba. ve öylede olmaya devam edecek gibi görünüyorum, şu vakte dek facebook hesabımda olmadığını varsayarsam.
    blog işi kesinlikle emek işi. tıpkı yaptığın o ahsenliğe gömülü kaneviçen gibi. yeniden emeklerine sağlık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim beğenmene az kaldı bitmesine:)
      İnstagramın yoksa hiç açma boşver. Bloğa katkısı olmuyor.Daha fazla zamanın gidiyor.Bölünüyorsun. Ben de çok ilgilenmiyorum zaten:))

      Sil
  19. Sanırım ben instagram ı çok kullanmama rağmen blogu daha çok sevdim.. ama haklısınız instagram daha kolay takipçi artırıyor =)

    YanıtlaSil

Ana Sayfa
Blog Tema Tasarım : Sosyal Medya Kafe
SEVDİCANN COPYRİGHT © 2014 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.BLOGUMDA YAYINLANAN YAZILARIN VE RESİMLERİN İZİNSİZ KULLANILMASI 5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ YASASINA AYKIRIDIR.