18 Eylül 2015 Cuma

18 Oğlumla Ahşap Boyama Yaptık


Oğluşumla birlikte gezmeyi seviyorum. Geçen gün birlikte kumaşçıya gittik . Dekoratif kumaş arıyorum daha sonra yaptıklarımı paylaşırım. Evet konumuza döneyim. Bizim oğlan bayılır kepçeye,kamyona arabaya.. Görmesin mi kepçe, kamyon desenli kumaşları. Tutturdu bana bu kumaştan alalım diye. Oğlum sen kumaşı ne yapacaksın diyorum yok alalım diyor. Hemen yandaki rafta bu ahşap arabayı gördüm.İyi ki de görmüşüm. Hadi sana bu arabayı alalım evde beraber boyarız dedim ikna ettim..Çok da iyi oldu. Eve gidince malzemeleri koyduk masanın üstüne. Bahadır'ın görevi tekerlekleri boyamaktı. Tarif ettim güzelce küçük taşırmalar dışında çok güzel yaptı:)) Çok mutlu oldu ama:))) Size de tavsiye ederiz..Sevgiler....

Yılbaşı ağacımız ( ellerle)
Eşleştirme oyunu
Tuz seramiği Yapma
Smile Oyunu Balonlarla

18 yorum:

  1. Kaliteli zaman geçirmek işte bu aslında eline sağlık çokta güzel boyamis

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten kaliteli zaman geçirmiş olduk.Gelişimi için çok iyi oldu..Küçük elleriyle ne de güzel tuttu fırçayı şaşırdım..

      Sil
  2. Kıyamam! Benim oğlum da bayılıyor arabalara. Sohbeti bile hep arabalar üzerine.:) Ev de kimbilir kaç tane arabası var hala oyuncakçıya gittiğimizde araba diye ağlar. O derece de seviyor. Sizin arabanızda pek bir güzel olmuş. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen her çıktığımızda araba istiyor daha.Ama benim sarı aramam yok ki diyor kıyamıyorsun:)) Herşey araba iş makinesi:)

      Sil
  3. MaşaALLAH ne güzel etkinlik olmuş. Bende oğlumun bazı oyuncaklarını saklıyorum. İlerde nasıl davranacak meraktayım. El becerisi kazandırmak çok önemli. Tebrikler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ayrıca oyuncaklarından bazılarını saklamak iyi fikir.Ben de emziğini saklıyorum.Ve ilk bezini:))

      Sil
  4. E çok güzel yapmışsiniz. Kumaşları da merak ettim ama; )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel kumaşlar var insan kendini kaybediyor içinde.Hepsini alasım geldi kendime mani oldum..

      Sil
  5. Ne iyi akıl etmişsin. <3 Ben oğlum bu yaşlardayken onun bu tarz el becerilerini geliştirip, aynı zamanda mutlu edecek çok faaliyetler yapardım. Cam boyama bilem yapardık, okkaa diyorum. O da pek severdi yapmayı. Gel gelelim, amcam şimdi 12 yaşında, hafif ergen pozlarında, kendi halinde. Kıssadan hisse, tadını çıkar Sevdicaanııım, doya doya boyayın birlikte. ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cam boyama da güzel fikir teşekkürler:))Büyüyünce uzaklaşıyorlar değil mi..Şimdi çabucak büyüsün istiyoruz ama:((

      Sil
  6. Ohh miss ne güzel etkinlik olmuş :)
    Anneler kaliteli zaman geçirmeyi bilir :)

    YanıtlaSil
  7. Sulu boyadan hep uzak durmuşumdur... Eller, giysiler, etraf... her yer nasıl da batar... Aslında ev oğlumun duvarlara yaptığı sanat eserleri ile dolu..:) Bir de onların üzerine sulu boya eklenirse, yandık demektir..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sulu boya daha farklı oluyor tamam pis oluyor ama..kirlenmek güzeldir.Örtü serersin bişey olmaz canım.Çocukları mahrum etme:))

      Sil
  8. Gayet iyi etmişsiniz. Bu çocuğu saatlerce TV veya bilgisayar karşısında bırakmaktan daha sağlıklı, daha hayata yakın, daha akıl fikir geliştirici bir şey. Arkadaşa selam ederim, ellerine sağlık. : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle canım..Televizyon izletmedim hiç.. Tabletten de faydalı bir kaç oyun var kavram gelişimi için..Bizimle oynamayı seviyor.

      Sil
  9. Maşallah...Güzel etkinlik...

    YanıtlaSil

Ana Sayfa
Blog Tema Tasarım : Sosyal Medya Kafe
SEVDİCANN COPYRİGHT © 2014 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.BLOGUMDA YAYINLANAN YAZILARIN VE RESİMLERİN İZİNSİZ KULLANILMASI 5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ YASASINA AYKIRIDIR.