20 Aralık 2014 Cumartesi

8 SENDEN ÖNCE BEN



Bazı kitaplar durup düşünmenizi ve kendi hayatınızı ya da bir konuya bakış açınızı sorgulamanızı sağlar.Bu kitapta da kendinizi karakterlerin yerine koymamanız imkansız.Hayatınız bir anda değişirse neler yapacağınızı düşünüp duracaksınız.


Küçük bir kasabada sade bir hayat yaşayan fakat renkli bir karaktere sahip olan bir kız ile bir zamanlar hayatı doya doya yaşamış olan fakat geçirdiği kaza nedeni ile tekerlekli sandalyeye mahkum olan ve dahası hayata küsmüş olan bir adamın yolları kesişiyor. 

Mutlu sonla bitmeyen bir yeşilçam klasiği gibi:))

Çok romantik bir aşk öyküsü.Lou Clark ve Will Traynor kalbinizi ele geçirecek ve kitap bittikten sonra da orada kalmaya devam edecek.




ARKA KAPAK YAZISI



Birbirlerine aşktan başka verecek hiçbir şeyleri yoktu...
Yaşamın ince detayları Loudan sorulur. Otobüs durağıyla ev arasında kaç adım var? Çalıştığı kafeye gelip gidenler nasıl bir hayat yaşıyor? Parlak yeşil elbisenin altına ne renk külotlu çorap giyilir? Onda bu soruların hepsinin cevabı var. Kolayca mutlu olabildiği küçücük dünyasında bilmediği tek şey hayatın çok daha karmaşık soru ve cevaplarla dolu olduğu...

Geçirdiği motosiklet kazasıyla hayatı altüst olan Will uzun süredir karmaşık sorularla meşgul. Bu hayatta diğer insanları mutlu eden küçük şeyler ona biraz olsun keyif vermiyor. Çevresindeki tüm renkler birden griye dönmüş ve böyle bir umutsuzluk içindeyken yapabileceği tek şeyin hayatını sonlandırmak olduğunu düşünüyor.

Peki, asık suratlı, aksi ve geçimsiz Will, Lounun rengârenk yaşamıyla karşılaşırsa neler olur?

Mucizelere inanmıyorsanız durup bir kez daha düşünün...

"Sakin Son Bölümleri Otobüste Giderken Okumayin. Ağlamamak için kendinizi tutmaya çalışırken bir enkaza dönüşebilirsiniz."
Tracy Williams

"Bu kitabı okuyunca duygudan duyguya koşacağınız bir lunaparka girmiş gibi oluyorsunuz. Okurken dünyayı ve zamanı durdurmak isteyeceksiniz."
Dooster

"Arkadaşların elden ele dolaştıracağı bir roman olacak. Moyes karizmatik, gerçekçi ve çarpıcı karakterler yaratmayı çok iyi biliyor."
The Independent

"Sizi bu kadar içine çekecek başka bir kitap bulmanız çok zor. Yıllardır okuduğum en güzel kitap."
Gill B.

"Bu hikâyeyi kitap bittikten çok uzun bir süre sonra bile hatırlayacak, her daim yanınızda taşımak isteyeceksiniz."
Romantic Book Lover


8 yorum:

  1. Bundan yaklasık 2 yıl önce bestseller kitaplardan birini okumuştum. Her Kalp Kendi Ritmini Arar, Yalnız Diğer Yarımız Duyar tarzında bir ismi olan kitaptı. Kitap güzeldi ama sıradandı. Bilindik bir konuyu bilindik bir dille anlatıyordu, peki bu kitap da böyle mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bilindik bir konu ama güzel anlatıyor..

      Sil
  2. konu klasik ama yine okuması keyifliydi.

    YanıtlaSil
  3. amaaaaa ağladın mıııı yaniiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygusal bir kitaptı ama ağlamadım bu sefer:)

      Sil
    2. ben ağlamıştım :(( çok üzülmüştüm sonuna...

      Sil
  4. Bu kitabı alalı çok uzun zaman oldu ama bir türlü okumak kısmet olmadı, öyle okunmayı bekliyor :)

    YanıtlaSil

Ana Sayfa
Blog Tema Tasarım : Sosyal Medya Kafe
SEVDİCANN COPYRİGHT © 2014 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.BLOGUMDA YAYINLANAN YAZILARIN VE RESİMLERİN İZİNSİZ KULLANILMASI 5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ YASASINA AYKIRIDIR.