21 Kasım 2014 Cuma

5 BİR TUTAM GÜNDÜZ BİR TUTAM GECE



 Zamanla ayrı düşmüş, birbirlerinden uzaklaşmış iki kız kardeş...
 Biri doğup büyüdüğü kasabada kalmış ve oranın polis şefi olmuş Ellie. Diğeri kendini hiç bir zaman doğduğu kasabaya ait hissetmemiş ve ilk fırsatta oradan uzaklaşmış uzman bir çocuk psikiyatrı Julia. Ancak tedavi ettiği bir çocuk yüzünden, yıllarca uğraşarak edindiği mükemmel kariyeri lekelenmiş. Julia, gözden düşmüş kariyeri ve yapayalnız geçen hayatıyla ne yapacağını düşünürken ablasının ricası üzerine doğduğu kasabaya geri dönüyor. Ablasının bulduğu kayıp bir çocuk sayesinde yeniden hayatını, kariyerini, ablasıyla ilişkisini ve kırılmış kalbini onarma fırsatı buluyor. Küçük kızın başına gelenler çok acı. Julia ve Ellie kıza yardımcı oluyorlar.
 Zaman zaman gözleriniz doluyor, merakla okuyorsunuz kitabı..




ARKA KAPAK YAZISI

Büyülü bir ormanın sonsuz karanlığında saklanan mucizevi bir inci…
Yağmurlu bir günde, dehşet içindeki bir kız çocuğu kasabadaki bir ağacın dallarına sığınmış halde bulunur. Kimsesi olmayan bu küçük orman kızının karanlık geçmişi, parçalanmış bir ailenin kaderini değiştirecektir.
Kariyerinde yaşadığı büyük skandalın ardından şehirden uzaklaşıp kasabasına geri dönen psikiyatr Julia ve yaşadığı küçük çevrede gerçek aşkı hiç tatmamış ablası Ellie, ailesi bulunana kadar Alice adını verdikleri küçük kızın bakımını ve tedavisini üstlenirler. Alice için gösterdikleri fedakârlık ve çaba, iki kız kardeşi yakınlaştırıp geçmişte kendilerine bile itiraf edemedikleri sırların gün yüzüne çıkmasına yol açar. Julia ve Ellie hayatlarında eksikliğini hissettikleri her şeyin aslında çok yakında olduğunu keşfederken sevginin, umudun ve bir aile olabilmenin anlamını yeniden öğrenirler.
“Göz alıcı, vahşi ve capcanlı bir roman.
Kristin Hannah her cümleyi sevgiyle kuruyor.”
-Luanne Rice -
“Hannah insan ruhunun derinliklerine dokunuyor. Ümit ve neşe dolu.”
-Romantic Times-
“Daha en baştan zihninizi kuşatıp sevgi, aşk ve şefkat hisleriyle içinizi ısıtacak bir hikâye.”
-Southern Pines Pilot-



5 yorum:

  1. duygusallığın dibine vurmuş bir öykü sanırım:)
    bazen bu tarz kitaplar rahatlatıyor insanı,aklımda bulınsun.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. kristin hannah ağlıyom ben hep yaa onu okurkeen :)

    YanıtlaSil

Ana Sayfa
Blog Tema Tasarım : Sosyal Medya Kafe
SEVDİCANN COPYRİGHT © 2014 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.BLOGUMDA YAYINLANAN YAZILARIN VE RESİMLERİN İZİNSİZ KULLANILMASI 5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ YASASINA AYKIRIDIR.