22 Aralık 2014 Pazartesi

6 Blog Kesif Etkinliği Bloglar Listesi


Merhaba blogcanlar bu aralar blog keşif etkinlikleri revaçta. Blog keşif etkinliğim bir çok blogda ve G+ da paylaşıldı. Destek olan tüm bloggerlara teşekkür ederim.Sizin sayenizde katılım çok oldu. Bu etkinlikler bir hareketlilik sağlıyor.Yeni bloglarla tanışıyoruz, kaynaşıyoruz. Düşünceler diyarı diyorum blogger alemine. Sizleri tanımıyorum ama düşüncelerinizi biliyorum. Sizleri görmediğim bire bir muhabbet etmediğim halde çok seviyorum..Blog beni rahatlatıyor, farklı bir alem burası:))


Sosyal Medya Kafe  bloğunun sahibesi blog keşif etkinliklerinin listesini yapmış. Gayet yararlı bir etkinlik. Hemen bir göz atalım:))))

Masal Yıldızı bloğunun sahibesi blog rehberi etkinliği düzenlemiş. Faydalı bir etkinlik daha.
Hemen gidelim:)))


Sevgili Eylem Delacroıx arkadaşımızda Türk güzellik ve moda blogları grubunu oluşturmuş. Ben üye oldum sizde buyrun..

Böyle güzel etkinliklerde buluşmak üzere hoşça kalın...

6 yorum:

  1. Çok güzel,çok eğlenceli!:)

    YanıtlaSil
  2. Etkinlik listesini blogunda paylaştığın için teşekkür ederim canım :)
    Blog takip etkinliğim ve yeni görenler için eğer bloğunuzda blog keşif etkinliği yapıyorsanız ve daha çok kişiye ulaşmak istiyorsanız sevdicaan arkadaşım gibi blogunuzda keşif etkinlikleri listesini paylaşırsanız bende blogumda yazıma ekliyorum.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önemli değil canım böyle şeylerde destek olmalıyız..Yaşasın Blog kardeşliği:)

      Sil
  3. Merhaba canım hoşgeldin:) Ana sayfamda blog keşif etkinliği resmi var ona tıkla istersen...

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar http://eskaymak.blogspot.com.tr/2015/06/blog-kesif-etkinligi.html de gördüm blogunuzu, çok eğlenceli sıcaktı paylaşımlarınız. Ben de yenilerden sayılırım http://korefenomeni.blogspot.com.tr/ blogum beklerim. Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim... Tanışma serüvenimiz devam eder inş. görüşmek üzere...

    YanıtlaSil

Ana Sayfa
Blog Tema Tasarım : Sosyal Medya Kafe
SEVDİCANN COPYRİGHT © 2014 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.BLOGUMDA YAYINLANAN YAZILARIN VE RESİMLERİN İZİNSİZ KULLANILMASI 5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ YASASINA AYKIRIDIR.